CLIENŢII NOŞTRI APRECIAZĂ VALOAREA UNEI LUCRĂRI DE CALITATE

Aşa că şi-au exprimat mulţumirea

1024_p02_02_logo_MxM

5 ani am lucrat pentru una din cele mai mari agenţii de media şi online din România - The Group, aşadar sunt un om cu experienţa muncii de agenţie.

Ştiu ce sacrificii presupune, ce provocari, am cunoscut presiunea orelor peste program şi a volumului foarte mare de muncă. În acelaşi timp ştiu că am fost devotată, serioasă, flexibilă şi tot timpul la îndemana clienţilor mei. Acest lucru pot să-l confirm cu mare drag pentru agenția care de peste 5 ani serveşte nevoile de marketing online ale companiei World Class România, pentru care acum lucrez.

Respect profesionalismul echipei Mioritix Media, înţelegerea de care dau dovadă şi rezolvarea taskurilor în cei mai imposibili timpi. Mioritix Media este partener de încredere în evoluţia brandului nostru de zi cu zi.

Andreea Pautov - Director de marketing World Class România

Despre proiect

Eurisy este o asociaţie europeană de agenţii spaţiale guvernamentale. Am lucrat cu Mioritix Media pentru a schimba direcţia website-ului nostru, pentru a crea o bază de date şi un sistem intranet. Aceste soluții ajută angajaţii noştri în toate privinţele, de la gestionarea website-ului, zonei Membrilor Eurisy, bazei de date şi a proiectelor, până la a crea cu usurinţă mini-website-uri pe cont propriu.

Toate acestea au fost create şi personalizate pentru a se alinia nevoilor noastre şi fluxului de activitate. Soluţiile sunt interconectate cu usurinţă, rezultand în interfeţe prietenoase, intuitive şi ușor de utilizat. Mioritix Media a depăşit cerinţele din contract, venind cu sfaturi de valoare în ceea ce priveşte organizarea conținutului, optimizarea pentru motoarele de căutare, campaniile prin e-mail şi multe altele.

A fost o colaborare placută cu o echipa de încredere şi sigură. Aşadar, voi reveni cu plăcere pentru a le folosi serviciile şi în viitor.

Colaborarea cu Mioritix Media a fost pentru compania noastră o surpriză deosebit de placută, pe tot parcursul colaborării dând dovadă de un profesionalism desavârşit, de promptitudine şi de multă bună voinţă. Colaborarea cu compania Mioritix Media a început în urma unei licitaţii pe care compania noastră a iniţiat-o în vederea alegerii unui furnizor care să ne asigure realizarea site-ului oficial al companiei în limba română.

Pe lângă promptitudinea de care am menţionat, alt criteriu care ne-a determinat să îi alegem ca parteneri a fost şi un raport corect între calitatea serviciilor şi tarifele oferite. Asistenţa de care am beneficiat şi beneficiem în continuare în aceasta colaborare ne oferă siguranţă şi confort în această relaţie de parteneriat.

Echipa Mioritix Media a reprezentat un real sprijin pentru universitate, ajutând la îmbunătăţirea imaginii instituţionale.

Colaborarea a fost una eficientă şi eficace, comunicarea s-a produs foarte usor, fiind profesionişti. Este foarte important faptul că au respectat toate termenele impuse în acordul cu universitatea. Practic am fost o echipă!

Marcel Marculescu - Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Despre proiect

Mulţumesc echipei Mioritix Media pentru promptitudinea cu care răspund oricărei cereri şi pentru profesionalismul şi flexibilitatea de care dau dovadă. Fac ca lucrurile să fie mult mai simple în munca mea de zi cu zi pentru că ştiu că mă pot baza oricând pe ei, indiferent de complexitatea proiectului la care lucrăm.

Alina Silvestru - CHANNEL MARKETING COORDINATOR for ROMANIA & BULGARIA at EPSON EUROPE B.V., Romania Branch

Dupa ce ai gândit zile şi nopti un proiect, doreşti să se ocupe cei mai buni de el.

Astfel, am analizat îndelung multe firme din domeniu, dar Mioritix Media m-a convins după prima întalnire. Sunt o echipă extraordinară de profesionişti, care a înţeles imediat dorinţele mele şi necesităţile proiectului ce-vreau.eu, completându-le şi dezvoltându-le într-un mod excepţional. Sunt adevaraţi profesionişti, modelându-se total pe cerinţele mele. Nu au încercat să-mi impună părerile lor, ci au venit cu variante şi plusuri de idei.

Felicitări întregii echipe!

Lucrând cu echipa Mioritix Media am ajuns la rezultatul calitativ pe care ni-l doream şi în intervalul de timp stabilit iniţial. Sunt organizaţi, prompţi, deschişi şi prietenoşi.

Raportul calitate/preţ este foarte bun, am primit răspusuri rapide şi complexe la toate întrebările pe care le-am avut pe parcursul colaborării noastre. Suntem mulţumiţi de această colaborare şi de rezultatele ei.

Claudio Nicodemo - Director General, Nicodemo & Signa Company, Arad

Despre proiect

Mulţumim echipei Mioritix Media pentru contribuţia adusă la dezvoltarea afacerii Travel Lounge.

Am apreciat în mod deosebit profesionalimsul, creativitatea cât şi modul de colaborare, relaxant, deschis şi prietenos :)

DIANA BULZAN - Director Agenție Travel Lounge, Timişoara

Despre proiect

Echipa Mr CAP România este foarte mulţumită de serviciile Mioritix Media! Apreciem seriozitatea, profesionalismul, dar în primul rând promptitudinea personalului. La caţi mai mulţi ani de colaborare!

Georgiana Ionita - Sales & Marketing Manager

EŞTI CURIOS CU CE NE OCUPĂM?
VEZI ULTIMELE NOASTRE PROIECTE DE WEB DESIGN!

Vezi portofoliul nostru

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.