1024_p02_02_logo_MxMAGENTIE DE TURISM CU O IMAGINE MODERNA IN MEDIUL ONLINE

AGENTIE DE TURISM CU O IMAGINE MODERNA IN MEDIUL ONLINE

 

Am modernizat si dezvoltat platforma web deja creata pentru agentia Turist Center pentru a raspunde standardelor noi impuse in domeniul turismului, mai ales in competitia tot mai puternica din mediul online. Astfel, am reinventat design-ul si am conturat o imagine mai colorata, mai atractiva si mai dinamica pentru paginile site-ului. In plus, informatia a fost restructurata, astfel incat, viitorii turisti sa aiba acces si mai usor la informatiile cautate despre diferitele oferte turistice.

Fie ca este vorba de sejururi in tara sau in strainatate, de cereri de oferte sau de cele mai bune tarife la cazarea in diverse hoteluri din tara noastra, turistii au acum ocazia sa afle tot ce ii intereseaza pentru urmatoarea vacanta intr-un mod eficient si rapid. In plus, sectiunile aditionale ale site-ului ofera informatii pentru turismul de afaceri, pentru cei care doresc sa calatoreasca cu avionul sau pentru cei care au nevoie de inspiratie pentru a-si alege destinatia de vacanta. 

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.