1024_p02_02_logo_MxMCOMANDĂ PIZZA ONLINE LA CEA MAI NOUĂ PIZZERIE DIN TIMIŞOARA

COMANDĂ PIZZA ONLINE LA CEA MAI NOUĂ PIZZERIE DIN TIMIŞOARA

 

Pizzeria Fresca este una dintre cele mai noi şi mai populare pizzerii din Timişoara, mai ales în rândul tinerilor. Pentru că este un fapt cunoscut că noi mâncăm întâi cu ochii, cei de la Fresca pun atenţie în tot ceea ce fac şi mai ales la aspectul mâncării pe care o livrează.

Pentru a câştiga încrederea clienţilor Fresca, am gândit un site cu un design simplu şi cu informaţii accesibile. După ce le-am fotografiat toate sortimentele delicioase de pizza, paste şi deserturi şi am scris despre fiecare în parte o descriere care să îţi lase gura apa, le-am planificat şi strategia de social media. 

Din ambiţie, nu ne-am oprit aici. De curând, Pizzeria Fresca este prima pizzerie din Timişoara la care poţi comanda pizza online, din doar câteva click-uri. Mai mult de atât, poţi aplica şi coduri de reduceri pentru a obţine cel mai bun preţ. Viitorul sună bine şi el. Fresca va accepta şi comenzi cu plata online.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.