1024_p02_02_logo_MxMghid pentru un city break reuşit în paris

ghid pentru un city break reuşit în paris

 

Printr-un brand original, design grafic atractiv şi conţinut de calitate şi util, site-urile din reţeaua Ghiduri-turistice.info se evidenţiază în online-ul românesc implementând o idee ambiţioasă: cea mai complexă reţea de ghiduri turistice gratuite.

Site-ul este un ghid turistic online pe care orice călător trebuie să îl parcurgă înainte de a ajunge în Oraşul Luminilor. Astfel poate afla informaţii importante despre transportul local, cum să îşi achiziţioneze bilete de intrare mai ieftine sau unde să mănânce şi să se distreze.

Parisul nu înseamnă doar Muzeul Luvru şi Turnul Eiffel. Sunt multe alte atracţii turistice, mai puţin cunoscute, care nu trebuiesc ratate şi care sunt prezentate în cadrul site-ului.

Reţeaua Ghiduri-turistice.info are în acest moment 10 site-uri pe diferite subiecte dedicate din care pentru city break-uri există şi ghiduri online pentru Praga, Budapesta, Veneţia şi Roma.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.