1024_p02_02_logo_MxMghid turistic online pentru schiorul din tine

ghid turistic online pentru schiorul din tine

 

Printr-un brand original, design grafic atractiv şi conţinut de calitate şi util, site-urile din reţeaua Ghiduri-turistice.info se evidenţiază în online-ul românesc implementând o idee ambiţioasă: cea mai complexă reţea de ghiduri turistice gratuite.

Site-ul SKI IN AUSTRIA este primul din seria ghidurilor pentru ski. Alături de încă 2 site-uri dedicate celor pasionaţi de ski (ski-elvetia.info şi ski-slovacia.info), acest ghid online încearcă să aducă la un loc informaţii despre cele mai importante staţiuni de ski din Austria. Aici, viitorii turişti, pot afla detalii despre pârtiile, modalităţile de acces, ofertele de cazare, preţuri şi unele ponturi pentru un concediu reuşit.

Site-ul conţine informaţii detaliate despre fiecare staţiune prezentată, inclusiv hărţi cu regiunile de ski din Austria. În viitorul apropiat urmează să extindem conţinutul prin prezentarea mai multor staţiuni de ski din Austria.

Reţeaua Ghiduri-turistice.info are în acest moment 10 site-uri pe diferite subiecte dedicate.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.