1024_p02_02_logo_MxMHAPPY MONDAY ÎŢI ADUCE OFERTE DE VACANŢĂ LA PREŢ REDUS

HAPPY MONDAY ÎŢI ADUCE OFERTE DE VACANŢĂ LA PREŢ REDUS

 

Happy Monday este unul dintre "puişorii" proiectului nostru Ghiduri-Turistice.info, care s-a născut din ideea de a oferi pasionaţilor de călătorii oportunitatea de a primi cele mai bune preţuri pentru vacanţele lor, de la toate agenţiile partenere, într-un singur loc... şi de a face, în general, ziua de luni o zi mai fericită.

Proiectul este unul cât se poate de simplu, dar pe atât de eficient: în fiecare luni, de la ora 10:00 până duminică la ora 23:00, pe site sunt disponibile 6 oferte la cele mai bune preţuri pentru destinaţiile respective. Site-ul a fost construit în jurul acestui scenariu, astfel încât să poată face legătura clientului cu agenţiile care oferă pachetele de vacanţă pe care şi le doreşte. A devenit aşadar o cale de mijloc prin care turiştii obţin preţuri mai bune şi informaţii imediate, iar agenţiile dispun de o bază mai mare de clienţi.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.