1024_p02_02_logo_MxMIMAGINEA ONLINE A HOTELURILOR IBIS ÎN ROMÂNIA

IMAGINEA ONLINE A HOTELURILOR IBIS ÎN ROMÂNIA

 

Pentru Ibis Hotels România am avut sarcina să dezvoltăm un site cu design clasic, dar în acelaşi timp atrăgător şi modern, pentru a putea răspunde cerinţelor tuturor tipurilor de potenţiali clienţi, fie că sunt în căutare de cazare pentru vacanţe sau pentru călătorii de afaceri. Astfel, am creat un sistem în care utilizatorii au la dispoziţie informaţia necesară, structurată atât în funcţie de hotelurile Ibis disponibile în ţara noastră, cât şi în funcţie de un anumit element component al serviciilor oferite de toate hotelurile Ibis.

Mai mult decât atât, am creat o imagine activă, dinamică pentru site, astfel încât, cele mai bune oferte de cazare şi oportunităţile de vacanţă să fie întotdeauna bine definite şi actualizate. Atât personalul Ibis Hotels România, cât şi clienţii hotelurilor se pot bucura de o platformă de lucru eficientă şi accesibilă, care să le dezvăluie simplu informaţiile de care au nevoie. 

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.