1024_p02_02_logo_MxMplatforma web pentru World Class International

platforma web pentru World Class International

 

Colaborarea de succes de peste 3 ani cu World Class România ne-a adus şi oportunitatea de a realiza una din sarcinile care nu au fost încheiate de mai multe agenţii web străine: crearea unei platforme web unitare care să permită gestionarea întregii prezenţe online a grupului internaţional World Class.

Având în vedere că noua platformă web trebuia să permită crearea site-urilor pentru World Class din România, Ungaria, Cehia, Croaţia, Serbia, Polonia şi Suedia, fiecare ţară cu specificul ei, am ales crearea de la zero a unui sistem web complex.

Cele 7 site-uri deşi sunt identice ca şi grafică, prezintă particularităţi atât la nivel de structură cât şi la nivel de conţinut. Datorită flexibilităţii platformei create de către noi, fiecare club World Class îşi poate gestiona independent profilul şi activităţile.

O componentă importantă a site-ului este integrarea cu sistemul de management a activităţii clubului prin care se publică orarele claselor de aerobic şi membrii World Class îşi pot face rezervări la clase.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.