1024_p02_02_logo_MxMPREZENŢA ONLINE A UNUI LANŢ HOTELIER DE PRESTIGIU

PREZENŢA ONLINE A UNUI LANŢ HOTELIER DE PRESTIGIU

 

Merci by Novotel a însemnat o adevărată provocare. Făcând parte dintr-un lanţ hotelier de prestigiu internaţional, hotelul din Bucureşti avea nevoie de o imagine în online care să reprezinte perfect standardele de înaltă clasă ale unităţii, dar şi unicitatea sa pe piaţa din România. Astfel, asemeni structurii arhitecturale unice ale hotelului, noi am creat o platformă online reprezentativă pentru o unitate de cazare modernă, cu servicii la standarde înalte de calitate şi dedicată mediului de business din Bucureşti.

Am creat un spaţiu interactiv, din care potenţialii clienţi ai hotelului Novotel din Bucureşti pot afla simplu şi rapid toate informaţiile de care au nevoie. Într-un cadru bine structurat, am plasat informaţii despre camere, servicii de business şi conferinţe, restaurant şi bar, dar şi pentru organizarea de evenimente speciale, astfel încât oricine să poată afla informaţiile necesare în cel mai scurt timp şi cu doar câteva click-uri. 

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.