1024_p02_02_logo_MxMPREZENŢĂ ONLINE PENTRU UNUL DINTRE LIDERII DIN DOMENIUL COMERCIALIZĂRII PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE

PREZENŢĂ ONLINE PENTRU UNUL DINTRE LIDERII DIN DOMENIUL COMERCIALIZĂRII PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE

 

Eternal Beauty este unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente şi produse dedicate saloanelor de înfrumuseţare şi unic importator al produselor Schwarzkopf Professional. Cu 20 de ani de experienţă în acest sector, Eternal Beauty oferă servicii complete pentru saloane şi o gamă largă de produse cosmetice profesionale.

Pentru a dezvolta o identitate în concordanţă cu domeniul şi mediul în care Eternal Beauty îşi desfăşoară activitatea, am conceput un site original, cu un design actual şi în tendinţe. Pagina web oferă informaţii despre activitatea, serviciile şi produsele oferite de Eternal Beauty.

Secţiunile site-ului au fost concepute astfel încât informaţia să fie uşor accesibilă. Trei dintre acestea sunt interactive şi prezintă ultimele noutăţi, evenimente şi trainiguri organizate sau susţinute de Eternal Beauty.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.