1024_p02_02_logo_MxMprezenţa online pentru o revistă glossy de succes

prezenţa online pentru o revistă glossy de succes

 

Bfresh este o revistă de lifestyle care îi ghidează pe cititori în diferite domenii precum frumuseţea, sănătatea, sportul şi wellness-ul pentru a fi în forma lor cea mai bună. Bfresh deschide o poartă câtre lumea World Class: forme frumoase într-un corp şi o minte sănătoasă. Membri World Class apelează la Bfresh pentru resursele esenţiale în realizarea celor mai bune alegeri din viaţa de zi cu zi.

Bfresh este o adevărată sursă de inspiraţie pentru membrii World Class. Cu un stil elegant şi articole bine documentate şi detaliate, cu cei mai cunoscuţi experţi şi pagini pline de viaţă, Bfresh aduce valoare cititorilor şi clienţilor de publicitate.

Site-ul este o extindere a stilului şi a graficii revistei. Întreaga structură şi elementele grafice au fost gândite pentru a evidenţia conţinutul şi a facilita citirea acestuia. Panoul de Administrare permite adăugare rapidă şi uşoară a conţinutului, ceea ce ajută foarte mult echipa de editorialişti. Am pus accent şi pe integrarea unor opţiuni de distribuire a conţinutului pe reţelele sociale.

Site-ul bfresh.ro este offline din 01.01.2014.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.