1024_p02_02_logo_MxMrezultatele bune se obţin uşor când te bazezi pe pasiune

rezultatele bune se obţin uşor când te bazezi pe pasiune

 

Blogul ghiduri-turistice.info este un proiect propriu, prin care am încercat să îmbinăm utilul cu plăcutul. După lansarea primelor 7 site-uri din prima reţea de ghiduri gratuite online din România, ne-am gândit să creăm şi un blog de turism pe care să-l transformăm în baza acestui proiect.

Am trecut prin mai mult etape în ceea ce priveşte design-ul şi funcţionalităţile paginilor din blog. De fiecare dată au fost aduse îmbunătăţiri şi au fost create noi funcţionalităţi. În spatele blogului există un panou de administrare complex şi foarte bine pus la punct, la care am adăugat o mulţime de elemente noi pe parcursul timpului în scopul de a ne ajuta munca (setare tip de articol după lungime, în funcţie de care se afişează un anumit număr de banere laterale, upload de poze la bundle în galeria foto etc).

Pe lângă plăcerea care ne-o oferă acest blog a fost şi o bună oportunitate de a încerca diferite tehnici de marketing, de programare şi funcţionalităţi web avansate.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.