1024_p02_02_logo_MxMSITE DE PREZENTARE CU CATALOG DE CASE DE GRĂDINĂ ŞI ACCESORII

SITE DE PREZENTARE CU CATALOG DE CASE DE GRĂDINĂ ŞI ACCESORII

 

Top Storage este unic importator şi distribuitor în România al produselor Biohort, realizate în Austria, care aduc o inovaţie în domeniul caselor de grădină şi al spaţiilor de depozitare. Cu un asemenea portofoliu de produse, Top Storage ridică standardele de calitate şi utilitate la un alt nivel.

La rândul nostru, ne-am simţit datori să ridicăm standardele în ceea ce priveşte designul şi structura paginii web. Site-ul de prezentare creat pentru Top Storage înglobează informaţii despre casele de grădină şi spaţiile de depozitate comercializate, catalogul de produse fiind prezentat concis, atractiv şi pe înţelesul potenţialilor clienţi.

În spatele interfeţei este integrat un panou de administrare, care permite încărcarea uşoară a datelor. Vizitatorii site-ului Top Storage au la dispoziţie toată informaţia necesară despre produsele companiei, serviciile oferite de aceasta şi condiţiile de livrare, montaj şi transport.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.