1024_p02_02_logo_MxMSITE DE PREZENTARE PENTRU FIRMA DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

SITE DE PREZENTARE PENTRU FIRMA DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

 

Cu peste 7 ani de experienţă în domeniu, Ruco Move Trans oferă servicii complete de transport intern şi extern, servicii de mutare şi relocare, asistenţă, montare şi demontare mobilier. Pentru transportul internaţionale de mărfuri, Ruco Move Trans asigură îndeplinirea tuturor formalităţilor vamale şi obţinerea avizelor necesare, în conformitate cu prevederile legale.

Ruco Move Trans este un transportator cunoscut pe piaţa de profil şi a dorit să îşi creeze imaginea şi prezenţa în mediul online. Am creat un site cu un design elegant şi aerisit, cu o structură complexă şi cu funcţionalităţi deosebite şi care are integrată funcţia de solicitare online a ofertelor.

În spatele designului şi al interfeţei este implementat un panou de administrare care asigură utilizatorului posibilitatea de a modifica sau adăuga în timp real informaţii despre serviciile şi activitatea societăţii.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.