1024_p02_02_logo_MxMSITE-UL OFICIAL PEŞTERA URŞILOR DIN CHIŞCĂU, JUDEŢUL BIHOR

SITE-UL OFICIAL PEŞTERA URŞILOR DIN CHIŞCĂU, JUDEŢUL BIHOR

 

Peştera Urşilor este o atracţie turistică simbolică pentru ţara noastră! De asemenea, este şi cel mai cunoscut şi cel mai important obiectiv turistic din Parcul Natural Apuseni, motiv pentru care avea nevoie de un website oficial de prezentare. Am adunat într-un singur loc informaţii esenţiale pentru turiştii români şi străini care doresc să ajungă la Peştera Urşilor, website-ul fiind disponibil în limbile română, engleză, franceză, germană şi maghiară.

Cei interesaţi de vizitarea Peşterii Urşilor din comuna Chişcău, judeţul Bihor, vor găsi pe website-ul oficial toate informaţiile de care au nevoie. Am inclus aici prezentarea generală a peşterii şi un scurt istoric despre descoperirea şi amenajarea acesteia, orarul de funcţionare, taxele percepute pentru vizitare, accesul la Peştera Urşilor şi posibilităţile de cazare în zonă, dar şi o selecţie de fotografii deosebite cu peştera.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.