1024_p02_02_logo_MxMUN SITE UNIC PENTRU O IDEE UNICĂ ÎN ONLINE-UL ROMÂNESC

UN SITE UNIC PENTRU O IDEE UNICĂ ÎN ONLINE-UL ROMÂNESC

 

Prin ce-vreau.eu am răspuns unei provocări unice pe piaţa din România şi anume aceea de a crea un site complex care să devină pentru oricine un loc personal unde să îşi strângă dorinţele şi preferinţele în ceea ce priveşte cadourile. Pare complicat, dar am reusit să facem din ce-vreau.eu locul în care utilizatorii găsesc acele produse pe care şi le doresc şi le pot organiza în diverse categorii, le pot împărtăşi cu prietenii sau îşi pot planifica următoarele achiziţii, indiferent că e vorba de cadouri pentru cei dragi sau de articole pentru acasă.

De la cumpărături, la liste organizatorice, de la felul în care te îmbraci, la felul în care îţi decorezi casa, de la wishlist-uri de cadouri, la sfaturi pentru cele mai bune achiziţii, acest site le înglobează pe toate. Şi, deşi pare complicat, se bazează pe o formulă extrem de uşoară, astfel încât îţi va face plăcere să te joci cu multitudinea de posibilităţi oferite aici!

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.