1024_p02_02_logo_MxMUniversitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş Timişoara

Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş Timişoara

 

După dezvoltarea aplicaţiei web de înscrieri online pentru candidaţii la Universitarea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara am avut plăcerea de a începe o nouă colaborare cu aceştia şi anume realizarea noului site. S-a dorit realizarea unui site cu un design nou, modern, uşor de utilizat şi cu funcţii avansate în actualizarea în timp real a conţinutului site-ului.

În urma discuţiilor avute cu persoanele implicate în proiect am creat un design curat, cu o primă pagină care conţine cele mai importante secţiuni. Informaţia a fost aranjată în mod logic, astfel încât vizitatorul să acceseze cu uşurinţă ceea ce caută.

Am creat şi un Panou de Administrare, care acordă un control de 100% asupra conţinutului site-ului. Având în vedere că site-ul are numeroase secţiuni şi subsecţiuni şi că este într-o continuă dezvoltare am gândit un sistem care permite administratorilor acestuia o flexibilitate maximă. Astfel, orice adăugare sau scoatere a unei secţiuni nu va influenţa negativ structura site-ului.

ALTE LUCRĂRI DE WEB DESIGN DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

ÎȚI DOREȘTI UN SITE WEB DE SUCCES?

Contactează-ne pentru a discuta proiectul tău în detaliu. Te putem ajuta cu consultanță gratuită şi idei originale privind proiectul tău.

Ne poți da un telefon

George Damian
Executive Manager
0766.690.354

Ne poți scrie

Pentru o evaluare gratuită a proiectului.
Scrie-ne chiar acum

Site-ul MIORITIX MEDIA foloseste COOKIES pentru analiza trafic si pentru imbunatatirea experientei vizitei tale.